Tyxo.bg counter

Iso Beauty - САЩ

Iso Beauty - САЩ

В ISO Beauty предлагаме иновативни продукти за коса и съвети, за да дадем на жените от всички възрасти увереност да изразяват себе си. Приемаме настъпващите промени гъвкаво и със стил. Предлагаме продукти за коса с най-новите технологии разработени да поддържат косата здрава и жизнена. Нашата луксозна преса за изправяне с йони може да се използва за всички видове коса и е предназначена да създадава различни ефекти – права, с вълнички или къдрава.

ISO Spectrum Pro с йони са изработени от 100% твърди керамични плочи, които запазват за дълго време желаният от Вас резултат, като намаляват увреждането от топлинната обработка. Инфрачервената технология не вреди на косата, загрява косъма равномерно от вътре навън като стимулира естествената хидратация на косата и я изкарва на повърхността на косъма, оставяйки косата здрава, мека и блестяща. Чарът на продукта е във вградените плаващи плочи, които биха оформили перфектни вълни и къдрици.

ISO Turbo Pro – Турбо пресите включват в себе си плочи от турмалин, който е естествен източник на отрицателни йони. Те намаляват риска от накъсване и осигуряват леко и нежно обработване на Вашата коса. Keratin Pro –Микса от технологиите на турмалин,титаниум и керамика осигуряват бързо и равномерно топлината по цялата дължина на плочата. Резултатът е плавно завършване с по- малко вреди за повръхността на косата. Ще получите желания резултат независимо дали ще предпочетете плоча с керамично или турмалиново покритие.


Филтрирай по категория