Tyxo.bg counter

Четки и гребени за коса

Четки и гребени за коса

Професионални четки и гребени за коса.


Честта да се ползват с препоръките на Кралицата е доказателство за качеството и служи като печат за гордост и най-доброто в направата на четки във Великобритания.

Кент са с увереността, че са сред най-добрите в създаването на завършени колекции от ефективни и практични четки за коса, грим и бръснене, съчетавайки висококачествен дървен материал, внимателно подбран естествен косъм и иновативни материали за да посрещнат нуждите на потребителите и да гарантират дълготрайна употреба.

Компанията продължава и днес да пази майсторството и безпрецедентното качество, които са репутацията на Kent. Te са горди, че все още произвеждат много от своите четки ръчно и майсторски.

Четките Кент са с минало, но и с многообещаващо бъдеще.
Kent Brushes е ангажирана в разработването и подобряването на своите продукти във всяка своя стъпка. Kent използва последните hi-tech технологии в производствения процес, като в същото време не изневерява на устоялите на времето традиционни методи, за да създават най-висококачествен еталон във всяка една четка, напускаща фабриката.

Обикновената четка придобива нов имидж, когато е с логото на Кент – нещо, което е поискано, доставя удоволствие и силно желано.


Филтрирай по категория

Продукти, добавени за сравняване: 0


Керамична четка за коса за изсушаване, 35 мм - KS12 - Kent

Керамична четка за коса за изсушаване, 35 мм - KS12 - Kent

Керамична четка за коса за изсушаване, 35 мм - KS12 - Kent Металните глави на керамичната четка с..

49.95 лв.

Четка за коса с големи топлоустойчиви игли, малка - KS08 - Kent

Четка за коса с големи топлоустойчиви игли, малка - KS08 - Kent

Четка за коса с големи топлоустойчиви игли, малка - KS08 - Kent Класическа, по-голяма четка с ова..

45.95 лв.

Продукти от 1 до 2 от общо 2 (1 страници)